زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صف، به نوبت درمان هم رسید | یک‌بام‌ودوهوای سازمان تأمین‌اجتماعی

  • کد خبر: ۳۰۴۰۸۱
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
صف، به نوبت درمان هم رسید | یک‌بام‌ودوهوای سازمان تأمین‌اجتماعی
مشکلات مردم با سازمان تأمین‌اجتماعی هردم از یک‌جا بروز پیدا می‌کند؛ یک روز که نه، هر روز شنوای اعتراضات بازنشستگان هستیم و روزدرمیان مطالبات بیمه‌شدگان را می‌شنویم.

به گزارش شهرآرانیوز، مشکلات مردم با سازمان تأمین‌اجتماعی هردم از یک‌جا بروز پیدا می‌کند؛ یک روز که نه، هر روز شنوای اعتراضات بازنشستگان هستیم و روزدرمیان مطالبات بیمه‌شدگان را می‌شنویم. در چند روز گذشته، شهروندان با ارسال پیام به شهرآرانیوز، از صف‌های طولانی درمان در بیمارستان‌ها گلایه کردند. به‌گفته آنان، برای امور درمانی مانند ماموگرافی، انکولوژی و... باید در صف بمانند تا نوبت آنان برسد. این چند روز، چند هفته یا چند ماه در روند درمان بیمار تأثیرگذار خواهد بود که بیمار با همین دیدگاه به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه می‌کند و باید هزینه‌هایی هنگفت را پرداخت کند. درخصوص وضعیت بیمه درمان تأمین‌اجتماعی با اصغر رضایی، رئیس هیئت‌مدیره کانون کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی، به گفت‌و‌گو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

رضایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: یکی از دلایل تأخیر در پرداخت بیمه درمانی، این بود که سازمان تأمین‌اجتماعی به سبب کمبود منابع مالی، در پرداخت حق‌بیمه‌ها به شرکت بیمه‌گر، ۳ ماه تعویق داشته و شرکت «آتیه‌سازان حافظ» نیز نتوانسته است نسبت به تعهدات خود عمل کند و طرفین قراردادها، یک‌طرفه قرارداد خود را لغو کردند، اما اخیراً با انعقاد قرارداد جدید، به‌دنبال به‌روزسانی پرداخت حق‌بیمه‌ها هستند و بناست شرکت آتیه‌سازان به تعهدات خود عمل کند.

وی افزود: تا به امروز، تقریباً حدود سه ماه است که سازمان تأمین‌اجتماعی بدهکار است که مبلغ بدهکاری‌اش در کل کشور، بسیار بالاست و شرکت طرف قرارداد بیمه تکمیلی نیز نمی‌توانسته به تعهدات خود عمل کند و مراکز درمانی یک‌طرفه قرارداد را لغو می‌کردند. امید است درپی انعقاد قرارداد جدید و انتصاب مدیرعامل جدید، این سازمان بتواند به تعهدات خود عمل کند.

رئیس هیئت‌مدیره کانون کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: بنابر قرارداد منعقدشده، سازمان تأمین‌اجتماعی مکلف است ظرف مدت یک ماه، حق‌بیمه‌ها را پرداخت کرده و شرکت بیمه‌گر نیز به تعهدات خود عمل کند؛ اما به دلیل تأخیر در پرداخت‌ها مشکلات این‌چنینی ایجاد شده است.

رضایی با بیان اینکه تمام بیمارستان‌های دولتی و خصوصی خراسان رضوی با تأمین‌اجتماعی قرارداد منعقد کردند، عنوان کرد: مراکز ملکی تأمین‌اجتماعی پاسخگوی نیاز‌های ما نیست؛ چراکه استان ما یک قطب درمانی است و زائران بسیاری داریم که از درمان مستقیم بهره می‌برند. به همین دلیل نوبت‌های درمانی طولانی می‌شود.

 لیست مراکز درمانی طرف قرارداد

نوبت‌های طولانی به سازمان تأمین‌اجتماعی ارتباطی ندارد

مدیر درمان اداره کل تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص صف‌های طولانی نوبت بیماران در مراکز درمانی طرف‌قرارداد تأمین‌اجتماعی، اذعان کرد: ما فقط قرارداد منعقد می‌کنیم و نظارت بر مراکز درمانی، در حوزه اختیارات ما نیست و با هر مرکزی که درخواست‌دهنده باشد، قرارداد منعقد می‌کنیم و هیچ محدودیتی برای عقد قرارداد نیست. بیماران باید برای صف طولانی نوبت درمان به متولی بیمارستان مراجعه کنند.

علی رضازاده افزود: ۴ هزار و ۶۰۰ مرکز درمانی طرف‌قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی هستند و هر مرکزی که متقاضی باشد، بلافاصله قرارداد منعقد می‌کنیم. تاکنون (آذر ماه ۱۴۰۳) و حداقل در یک سال اخیر، مرکز درمانی نداشته‌ایم که به دلیل تأخیر در پرداختی، قرارداد خود را لغو کند و پرداختی روال خود را طی می‌کند و با دو،سه ماه تأخیر، پرداختی‌ها انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->